MUUSIKKO JA SEPPÄ

RAKKAUDESTA LAJIIN

Valmistuin soitinrakentajaksi keväällä 2019 Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta. Ennen kouluun pääsyä työskentelin IT-alalla. Soitinrakennukseen ja soitinten korjaamiseen hurahdin vuosikymmeniä sitten ja into tähän hommaan ei tunnu laantuvan. Harrastuksena soittaminen on kulkenut myös mukanani monet vuodet ja viimeisimpänä virstanpylväänä on Kouvolalaisen Olli Koivu ja Saattohoitajien kanssa tehty levy muutama vuosi sitten.

UNELMISTA TOTTA

VUOSIKYMMENIEN HARRASTUKSESTA AMMATTI

Haaveenani oli jo vuosia ollut päästä IKATAlle, mutta kukapa sitä arvaa vakituisesta työstä niin vaan lähteä tyhjän päälle. Onnekseni, työnantajani avustuksella, asiat pyörähtivät siihen malliin, että pian huomasin olevani pääsykokeissa ja heti kohta opiskelemassa unelma-ammattiini – soitinrakentajaksi!

HYVÄ KIERTÄMÄÄN

MUUSIKON MAHDOLLISTAJANA

Päästyäni toteuttamaan unelmaani, päähäni pälkähti ajatus, että kun saan yrityksen pyörimään kannattavasti, niin teen jatkossa kerran vuodessa kitaran, jonka lahjoitan soittajalle, jolla ei ole mahdollisuuksia hankkia hyvää soitinta. Toivottavasti minulla on jo ensi vuonna mahdollisuus toteuttaa tämä ajatus.